onsdag den 13. marts 2013

Outfit // Hej Sne, hvor kom du fra, og hvornår skrubber du af?

Ja, som skrevet står....

Vi har fået sne! I marts måned! For syv verdener, det er første forårsmåned, og den sparker Danmark altså igang med SNE????!!!! Jeg ved ikke med jer andre, men jeg vil altså have forår NU!!! Så kære vejrgud, meterolog, klima, gal videnskabsmand der kontrolerer vejret eller hvem pokker der nu sidder og læser med: få så fingeren ud og få det sne væk, og send i stedet foråret og sommeren til landet! Det sku da snart være på tide!

Men ud over det lille sure opstød, vil jeg da bare ønske jer alle sammen god dag og så lige vise dagens outfit, samt den super lækre mad jeg stod for i går aftes: Pastasalat-buffét! Ja tak!

Men først D.O.:
Vores søde Cocker Spaniel, Zeus og mig ;)
Outfit: Trøje fra Selected Homme (ja, det er en drengetrøje)// Læderbukser fra H&M, Støvler fra Fry, Smykker er vintage

Og så lidt Food Porn (det hedder det faktisk) med billeder af min lækre pastasalat ;)


 Mmm det var sgu lækkert ;)
Og til sidst kan I også lige få et billede af hvordan vores have ser ud anno marts 2013:


Hm, lad os håbe at det ikke varer længe...

Tschüss alle sammen :)


4 kommentarer:

 1. Ville ønske det ville blive meget varmer! Ved mig er der heldigvis næsten ingen sne så det er dejligt :D
  Rigtig sød hund :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, præcis! Og heldige dig. Det var også rigtig godt vejr hos os indtil i dag, hvor det lignede januar måned med sne så man skulle tro det var løgn. Men vejrudsigten lover da varmere dage om ik så længe, så lad os håbe at det var et "one night stand". ;)
   - Mange tak :) Han insiterer på at skulle være med til at hvad der sker omkring ham, så han skaffede sig lige en fribillet på bloggen ;)

   Slet
 2. Fine billeder - jeg er især vild med din trøje fra Selected Homme! Hvad kostede den?
  Hilsen Hannah

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hannah, og mange tak for din søde besked :) Faktisk så er det en min bror fik forærende af en ven, men da han ikke gad have den, så tog jeg den. Så jeg ved faktisk ikke hvad den har kostet eller hvornår den er købt. Men fra ny vil jeg skyde på mellem de 150-300 kr. (dette er dog kun et skud fra hoften).
   - Jeg kan anbefale dig at kigge på nettet eller meget gerne i genbrugsbutikker, da man faktisk ofte finder en masse gode ting, som man ellers ikke kan få mere. Der kan du måske finde noget lignende. Held og lykke :)

   Kh. Anna-Sophie

   Slet