fredag den 15. marts 2013

Outfit // Sweet Friday!

Godaften Blog :)

Og en forsinket god fredag til jer alle! Ja, jeg ved det, det er lidt sent, men jeg har været lidt optaget i dag, til at skrive, så derfor må det blive nu.

Jeg har jo haft en dejlig fredag med en kort skoledag, søde mennesker, en tur i byen med min søde mor, savlen over nye wanties og fryd over mine nye køb. Og senere stod aftenen så på grillmad (mmm det har jeg ikke fået længe, og må ærligt indrømme, at jeg med god samvittighed har savnet en god kebab!), lidt X Factor (jeg er ikke særligt imponeret over denne sæson, så jeg følger ikke rigtig med, men jeg så da den sidste halvdel), taget lidt billeder til et up-comming indlæg, om hvordan jeg styler min forholdsvis nye denim-skjorte og nu sidder jeg så her - i skrivende stund - og ser Jackie Chan film på 3'eren og spiser chokolade, chips og nyder bare en dejlig fredag aften.

Her får I lidt billeder fra dagen :)
- Først Dagens Outfit:

Øreringe: Vintage // Denimskjorte: H&M // Bukser: Asos // Taske: Vintage (en new in, se længere nede) // Støvler: Ellos // Solbriller: Vintage

Og så lidt billeder fra min mors og min tur i byen. Vi skulle købe lidt gaver til min bror - der fylder 16 på tirsdag, d. 19. marts - og så skulle vi bare have en hyggelig mor-datter eftermiddag. Det er virkelig alt for længe siden, og noget jeg har savnet, men endelig havde vi tid. Så vi gik lidt i butikker og spise inde på min ynglingscafé i Kalundborg: Fionas Verden på gågaden. En fantastisk hyggelig eftermiddag i selskab med min fantastiske mor.

Kiksekage og kakao til mig. For søren da, det smagte godt!
Min skønne mor, Gitte (som her laver sin egen fortolkning af et smil ;b)
Selvom det er sne og isnende koldt uden for, så bringer Fionas Verden foråret til Kalundborg med disse flotte blomster, så dem måtte jeg også lige have et billede af, og sende lidt god forårsstemning ud til jer. Selvom det er sne, er det trods alt ikke vinter længere ;)

Nu er jeg meget modeblogger-ukorrekt, men for søren da, hvor har jeg dog på det seneste længtes efter grillmad! Godt nok er jeg glad for sund mad, men altså... lidt fastfood skal der altså til i ny og næ, og en god kebab falder altid på et tørt sted!
- Og så har alle de modebloggere rundt omkring godt af at blive prikket lidt til med lidt moralsk ukorrekt fast-food porn ;) Hehe

Til sidst vil jeg da også lige vise jer mine 2 nyeste fund, der i dagens anledning IKKE tøj, men to ultra dejlige tasker, som jeg er super glad for! Den ene er fundet og købt ved et tilfælde i Røde Kors - jeg syntes simpelthen at den var så flot, og til ingen penge, så den måtte jeg lige nappe med hjem - og den anden er et fund for penge i en dejlig lille butik i Kalundborg, der sælger varer fra butikker der er gået konkurs (kort fortalt, så tager de rundt i landet og samler varer ind fra butikker der er gået konkurs, som de så sælger til nedsatte priser, og de har faktisk en masse ret lækre ting. Klart et kig værd! Ligger på Kalundborg østlige ende af Gågaden).
- Nåh men her er mine 2 nye skatte :)

Taske købt i Røde Kors for 65 kr.
- Tasken er designet af Daniel Hecter for det franske online Beauty-firma, Ricaud.

Bon Goût-Taske købt i 'Konkurs & Restsalg'-butik i Kalundborg til 449 kr.
- Tasken var sat ned fra 800 kr., og jeg blev bare så forelsket i snittet, designet og ikke mindst den gule farve, at jeg bare måtte eje den. Det blev så en "Karakter-gave" til mig selv (vi har jo nemlig lige fået 2. satndpunktskarakterer, og jeg er godt tilfreds med 5 10-taller i hhv. Dansk, Engelsk og Naturgeografi)

Det var så min fredag i tekst og billeder. Alt i alt en dejlig dag med lækre højdepunkter og dejlige ting. Så jeg har vist bare tilbage at sige, at jeg håber at I også have en dejlig fredag og får en fortsat god weekend :)

Knus Anna-Sophie

Tschüss! :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar