onsdag den 10. april 2013

Elin Kling Street Style

Godaften Blog. :)

Ja, nu får I sgu 2 indlæg på én dag. Det håber jeg imidlertid ikke gør noget...

Da jeg stadigvæk keder mig, og desperat søger efter en beskæftigelse der er nogenlunde underholdene, synes jeg pludselig at det var tid til endnu er Street Style-indlæg. ;) Denne gang er min kærlighed faldet på modebloggeren og fashion-entrepanøren Elin Kling's fantastiske stil, der både byder på dristige prints og farver, minimalistisk boyfriend-stil og rå elegance. Og så tilfører hun altid sit outfit lidt kant med et par ultracool solbriller. Hun er både modig, kreativ og innovativ med sin stil og sin passion for fashion. Hun er modeverdenens svar på Johnny Knoxville ;)

Haha ej, det er nok en sidefortolkning. Men her er altås nogle af hendes streetstyles jeg elsker:

Printede bukser, hvad enten det er feminine blomster, cool slangeskind, minimalistisk fartstribe eller natbukser. Elin kan det hele ;)
Bryd en minimalistiske stil med én farvet detalje, gerne i neon. Vælg neon-gul/grøn for et sporty touch. 
Slidte denimbukser er rå og cool. Tilsat et par tårnhøje sorte hæle bilver stilen mere feminin. Tilsæt en løs overdel for et casual twist.
Den brune farve behøver ikke nødvendigvis være usmagelig. Elin viser os hvordan farven skal styles på alle tider af året.
Denim er et must-have i enhver garderobe, om det så er jakke, skjorte, jeans eller shorts. Elin gør stilen drenget og casual, men forstår at tilføje det chicke ved hjælp af en fin håndtaske og chicke solbriller.
Sort på sort er ikke kun til begravelser. Det monokrome look er både cool, råt, boyish, chic og hip. Og er man lyshåret er det bare en bonus.
Ridepige-stilen rocker for vildt! Hvad enten det er den pæne Jockey-stil med den to-trefarvede silkeskjorte eller cowgirl-stilen med westernboots, ternede skjorter og læderbukser.
Sort på hvidt er en stil der passer til alle og er rigtig citychic!
Bløde materialer og monokrome farver kan både være maskuline, feminine og casual.

Fortsat god aften. :)

Tschüss!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar