fredag den 10. maj 2013

Alexa Chung Street Style

Hej Blog :)

Da der ikke sker noget viderespændende i mit liv denne weekend (ind til videre i hvert fald. Men hvis der nu skulle falde et rumskib ned i vores baghave, you'll be the first to know...), så derfor tænkte jeg at jeg ville komme med et nyt Street Style indlæg med den evigt stilbevidste og meget eftertragtede britiske TV-vært og model Alexa Chung.
- Alexa' stil oser af selvtillid og glæde, med en masse legesyge elemener, hvad enten det er farverige detaljer eller prints eller mix af materialer. Hun er meget girly, men formår at skabe en hip kontrast, der gør hendes look meget mere urbant og trendy, så vi alle kan være med, og det ikke bliver alt for kostskole-agtigt... ;)

Den klassiske sandfarvede trenchcoat. Alexa styler den her enten med klassisk sort og hvid, eller med en sjov farvet detaljer, hvoraf gul nærmest bare siger London/New Yorker-stil. 
Bud på Alexa' sommerlooks, dominerede af "pigefarver" (rosa/rød), prints og lange solbrune ben tilsat flade sko.
Festivalslook á Alexa. Gå efter dyreprints, denimshorts, militærjakker og gummistøvler for det perfekte Alexa-festivals-look. ;)
Alexa når hun er allermest girly. Fine nederdele med et flot fald tilsat en casual trøje eller skjorte og så fine ballerinaer til. Så er du Alexa-fin :)
Alexa bruger meget blå i sine outfits, specielt en marineblå overdel er ret populær. Style den her efter sæson :)
Et par af Alexa' jakker, hvad enten det er en klassisk trenchcoat, en plysset udgave eller grå og grov, så matcher hun den altid fint.
Sweater-stilen er ofte ret monokrome hos Alexa med enten grå eller sorte varianter tilsat neutrale jeans. Men som det er typisk Alexa, skal der næsten også smides en farve ind et eller andet sted ;)
Et eksempel på hvor omfattende Alexa' stil er. Her med en masse prints, farver og mærkelig snit og materialer. Alexa kan det hele
Alexa' denimstill. Altid tilsat en eller anden kontrast-idé, hvoraf militærtrenden med khakigrøn er meget populær samt bohostilen med hvide knit-toppe.
Rød i Alexa' garderobe kan enten bestå af røde jeans, rød fra top til tå eller som fin detalje på læberne eller neglene.

Tschüss! :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar