mandag den 13. maj 2013

Outfit // Det sjove ved outfitbilleder...

... Er når fremmede mennesker synes at det er vildt sjovt, og gerne vil være med på billederne ;)

Og hej Blog :)
Det har været en lidt heftig og dog kedelig weekend med de sidste afleveringer nogensinde i gymnasiet (yes baby, I'm FREEEEEEEE!!!!!! XD ) og billedredigering samt ridetur på Det Røde Lyn (min hyperaktive pony) efter et helt års pause. Hold nu kæft mine inderlår er smadrede! Dem der brokker dig over ømme lårmuskler efter en løbetur har seriøst ALDRIG prøvet at ride en vildt forårskåd pony, der kan løbe til den segner, og man må bruge alt hvad man har i sig, for at holde den tilbage og ikke selv trille af i forsøget... Men det gik nu meget godt, og det var rart at vende tilbage i sadlen på det søde og dog skøre dyr ;)
- I dag har så været en fin dag, den sidste hvor vi kan have nogen indflydelse på vores årskarakter, så det har været en dag i Stræberen og Dengsens tegn. Blir spændende at se om det har båret frugt ;)

Nu sidder jeg så her i stuen og kværner 3 store stk. smørrebrød - og hold nu op hvor er det lækkert! - og sender mine outfitbilleder til jer, som i dagens anledning er taget af Victoria, der normalt ikke gør sig i outfitfotografering (men hun fandt da ud af hvad Outfitbilleder var og klarede det for så vidt rigtig fint ;)) Trods mærkelige mennesker, der synes at det er rigtig sjovt at se en få taget billeder, og når man spørger dem om de gerne vil med, så siger de 'Åååhr jaer!' og så kom de med. Men det var nu meget sjovt ;)
Hat: H&M
Øreringe: Glitter
Halskæde + ring: H&M
Blazer: H&M
Knit: H&M
Læderbukser: H&M
Taske: Daniel Hechter
Støvler: H&M
Haha det var da meget sjovt ;D

Peace Out! ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar