torsdag den 30. maj 2013

Frederiks nye ven :)

Hej Blog :)
Et lidt atypisk indlæg med et lille atypisk event hjemme på gården. Da min bror skrev at han kom hjem med en ny ven, gik snakken herhjemme lidt på, om han mon kom hjem med en hund eller en kat (ja, sjovt nok ikke noget menneske i overvejelserne...), men nope, han kom hjem i følgeskab med en lille rå (rådyr-hun), der i forhold til sin races forhold til mennesker, var yderst udadvendt. Hun kom både ind i gårdpladsen og snuse til biler, vores hænder og kattene, og ville endda gerne følge med min bror ind i huset, selvom hun dog ikke kom så langt, før hun kom på andre tanker.

Råen er dog ikke noget vildt rådyr - som I nok har gættet -, men et rålam der efter sigende skulle være blevet fundet og opfostret hos nogen der bor i lokalområdet, og senere er blevet sat ud med en lille bjælde om halsen, så man altid kan kende hende, og skal holde jægere fra at skyde hende.

Så helt sjældent er det jo ikke, og vi er ikke dyrehviskere eller noget. Råen er bare vant til mennesker, og man stille og rolig omkring hende, vil hun nok godt komme hen og snakke :)

Det lykkes mig at få lidt billeder af hende, inden min bror fulgte hende over i skoven igen (hun er jo after all ikke noget tamt kæledyr, men hører til i naturen). Et lidt sjovt indlæg af et syn som ikke engang vi ser så tit ;)
Håber at I nyder solskinsdagen :)

Tschüss! :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar