fredag den 7. juni 2013

Taylor Swift Street Style - MED Red Carpet Tillæg!

Hej Blog :)

Så er det tid for endnu et Streetstyle-indlæg og valget er denne gang faldet på Taylor Swift's feminine og ungdommelige stil. Perfekt til det unge studine-segment ;)

Taylor's stil er egentlig normalt lidt for feminin til mig, men indrømmet, hun formår sgu at styrer den der feminine amerikanske First Lady-stil for sindsygt, så meget at selv jeg får lyst til at investerer i flotte A-formede kjoler, striber, ballerinaer og røde læber, og det skal hun virkelig have respekt for!

Som nævnt er Taylor's stil meget feminin og trækker mange referencer til 50ernes unge pæne studiner, med dyr privatskole, Upper East Side-miljø, A-snit og bløde krøllede lokker a la Grace Kelly, og selvfølgelig altid med et twist af raffineret First Lady-klasse, hvilket virkelig klæder den unge country-darling. Dermed er Taylor nærmest selv blevet et ikon på feminin stil med retro-paralleller til 50ernes smukke societyfruer blandet op med den søde unge kostskole-stil, og så alligevel med et moderne og mere androgynt præg, der tilfører den ellers feminine stil lidt tidløs kant.

 OBS!
Som en ny ting i dette Streetstyle-indlæg, har jeg også fundet et udvalg af Taylor's ultra smukke Red Carpet-looks, og samlet et lille ekstra tillæg i Red Carpet/Galla-stil.
- Tell me what you think, og nyd de mange farvestrålende, glitrende, sexede og tjekkede nuancer af taylor's fantastiske Red Carpet-stil, som jeg selv virkelig beundrer, i tillægget uden Streetstyle-billederne! :)

Røde chinos går godt til sorte cat eye-solbriller og en pæn overdel. Sæt enten ballerinaer til for et feminint touch, eller herresko for lidt kant. Sæt til sidst håret op for et hipt finish.
Brændt gul er der mange eksempler på i Taylor's garderobe. Brug den her som hovedingrediensen i outfittet, og style den med røde læber og sorte detaljer, eller brug farven som selve detalje, som på billedet nedenunder.
Den-pæne-nabopige-der-altid-laver-sine-lektier-og-er-med-i-heppekoret-stilen.Brug en sød kjole eller nederdel sammen med en lille krave eller vær mere vovet cheerleader med kig til lange stænger og en fed campus-jakke, og stilen er din. :)
Fra High School-stilen til Boho-chick. Lag på lag, blonder, æggehvid, brune læderdetaljer og løst hår, sådan dyrker man boho-stilen af la Taylor Swift, der jo om nogen ved hvordan en countrypige skal se ud ;)
Sort på sort, og så gerne med en lille farvet detalje. Den monokrome stil er moderne, sexet og ultra cool og skriger nærmest på powerwoman ano 2013!
Den nålestribede trøje er nok et meget højt skattet item i Taylor's garderobe, og man forstår hende godt. Den kan både styles feminint med en lille nederdel eller mere drenget til et par chinos. Men nålestriberne klæder nu også en kjole ret godt.
Striber igen, denne gang i et mere bredt udvalg og til alle stilarter, både den feminine, androgyne og casual. Og så ser røde læber og cateye-solbriller simpelthen fantastiske ud til!
Tern a la Taylor Swift. Brug dem androgynt på en skjorte eller en jakke med en hue og herresko, eller brug dem mere feminint på en nederdel tilsat bløde materialer og stiletter.
Den søde lille sommerkjole skal ifølge Taylor være med blomsterprint og stropper, evt. med en lys cardigan smidt over skuldrene. Så er man sommerklar :)
En mere varm styling af hverdagskjolen, der egner sig til det kølige halvår. Bløde materialer til strømpebukser, evt. med 3/4-ærmer til de koldere dage, en skuldertaske og flade sko, så er man hverdagsfin i vinterhalvåret.
Med en pastelfarvet skjorte, får looket et lille feminint twist. Sæt den evt. til en flot nederdel for at gør looket ekstra girly, ellers så lad bare skjorten stå til chinos og flade sko, og lad pastelfarven være det feminine indslag :)
Når Taylor ifører sig bukser, bliver det ofte chinos. De smalle småkorte bukser kan både gøres feminine, androgyne eller unisex og så er de vildt behagelige og tidløse. Skal man gøre sig hverdagsready på 5 minutter så er det bare om at smutte i et par chinos til en fin overdel og så i et par flade sko og en skuldertaske.
Vis ben på mange måder, både når vejret er til det og når det ikke er. Smut i en flot feminin kjole til en date, en mere nedtonet tunikakjole til jobbet, en nederdel med strømpebukser til de kølige dage og shorts med vans til de varme. Sæt håret forskelligt alt efter hvad du skal :)
Taylor Swift  Red Carpet!
Når man ser Taylor på Den Røde Løber, så kan man godt pudse brillerne og hive savlekluden frem, for Taylor er nok en af de få Hollywood-celebs, som jeg virkelig synes rammer plet så godt som hver gang, når det kommer til ægte Hollywood-glam. Med hende mange gulvlange, farvestrålende og glitrende kjoler, hendes eksklusive accessorize og sexede, feminine og elegante looks, fanger Taylor altid opmærksomheden og trækker mange beundrende blikke og storklappende komplimenter - i hvert fald fra mig af.
- Se mange af hendes bedste Red Carpet-looks i det eksklusive tillæg herunder, der evt. vil kunne hjælpe jer med jeres valg af Galle-outfit. De har i hvert fald inspireret mig ;)

En gulvlang kjole i glitrende guld ser fantastisk ud til opsat hår og røde læber!
En kortere udgave af guldkjolen er mere sexet og holder bedre til en aften i byen ;)
Fra grøn til blå til lilla. Havets farver klæder Taylor unægtelig godt, og får den blonde sanger til at ligne noget fra en eventyr, hvad enten det er Klokkeblomst, Den Lille Havfrue eller Askepot, godt hjulpet på vej af de eventyrlige detaljer på de smukke Galla-kjoler.
Rød er passionens, kærlighedens og lidenskabens farve, og er dermed meget passende til en nat i byen eller til årets fest. Rød er samtidig også en meget vovet farve, og vil man gerne tone det sexede lidt ned, kan man smutte i et lidt tildækket A-snit eller en enkel elegant version, men er man ikke bange for at lyse op i en af poesiens ynglingsfarver, så kan man sagtens smutte i en lang kjole med slids eller vovede udskæringer.
- Taylor tør i hvert fald lidt af det hele
Den hvide kjole behøver ikke nødvendigvis være sød og uskyld, men kan sagtens blive gjort vovet, sexet og utrolig Red Carpet. Byder kjolen på sexede udskæringer, som disse af Taylor's, skal man sørge for at make-up, hår og accessorize enten nedtoner eller komplimenterer kjolen, hvilket jeg her synes at Taylor's i den grad gør.
- Psst: den hvide kjole med V-udskæring i midten er nok mit ynglings Red Carpet look af Talors'!
To lidt udenforstående Red Carpet-looks af Taylor's. Et hvidt jakkesæt er både feminint og sexet på samme tid, og tilfører lidt aftenstemning med røde læber. Den sorte kjole med transparante detaljer er det ultimative vovede look, og bliver flot komplimenteret med intense øjne og løst hår.
Mine 4 ynglingslooks fra Taylor hvad angår hår og Make-up på Den Røde Løber. En flot kombination af hår, make-up og smykker, der alle komplimenterer det aktuelle outfit rigtig flot. Når man først har styr på sådan noget, går det hele op i en højere enhed og man behøver derfor ikke den dyreste eller mest prangende kjole overhovedet, for at blive drysset med stjernestøv og blive Red Carpet-klar, for det hele ligger i helheden :)

Håber at I kunne lide dette store Taylor Swift Streetstyle indlæg med Red Carpet tillæg. Jeg synes personligt at det har været rigtig sjovt at lave, og er allerede selv blevet inspireret til en masse outfits ;)
- Lad mig gerne vide hvad I synes :)

 Tschüss! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar