onsdag den 17. juli 2013

Vanessa Hudgens Street Style

Hej Blog :)

Det er tid til endnu et Street Style-indlæg, og Vanessa Hudgens fylder denne gang blogpostens sider. Med sin altid så sommerbrune kulør, lange sorte hår, romantiske mørke øjne, sit legesyge smil og selvfølgelig: hendes meget casualcool-bohochic-stil er Vanessa næsten indbegrebet af sommer, med uudtalte referencer til eksotiske nætter i de tropiske egne (Vanessa har både irske, "native amarican" (indianer) og Philipiner i sig, deraf hendes eksotiske ydre), og så emmer den unge skuespillers stil af festivalsstemning og ung urban opfindsomhed, hvilket selvfølgelig er ultra passende her i Juli måned, hvor solen står højt, festivalerne kører på højtryk og vi bare elsker alt hvad der har med boho, farver og prints at gøre ;)

Derfor giver jeg jer: Vanessa Hudgens stilfulde festivalslækre, sommerready, tanvenlige, dagligdagsklare og frem for alt behagelige guide til god sommerstil ;)

Army og khaki er næsten obligatorisk i en god festivalsgarderobe, og sender desuden også tankerne en tur til Afrika. Gør som Vanessa og iklæd dig khaki-shorts eller en armyjakke til de køligere dage.
Enhver festivalsgænger med en smule respekt for sig selv, ved at 70erne er The Decade! Mavekorte toppe, boheme, prints, brændte farver og prikken over ét: en stor lækker hat til at beskytte knolden mod solstik. Vanessa mixer og matcher 70er-stilen på bedste og mest urbane måde, så alle kan være med.
En fin kjole til lange grilaftener, havefester, beach parties og evt. bryllupper skal der til. Vanessa ser henrivende ud i lange, løse, flagrende modeller med pikant kig til huden og med cremede lyse pasteller eller blomsterprints. Sæt en lang halskæde til hvis det ikke skal blive for fint.
Prints hentet direkte ud af et Tarzan-tegneseriehæfte. Dyreprints og jungleaftryk er, ud over Vanessa's sommerlove, også modeguruernes. i SS13 ses der jungleprints overalt, så rid med på bølgen og gør blot som Vanessa. ;)
En maxikjole til hverdag tilsat sunnies, en læderrem og lange halskæder. Enkelt, behageligt og stilfuldt look til en stressfri hverdag.
Sjove prints er altså bare - ja, sjove, og passer PERFEKT til sommerferien, hvad enten turen går til Middelhavet, New York eller Marienlyst.
Hvid er sommerens farve. Hvide blonder, hvid strik, hvid alting! Men hvid bliver som bekendt også ret hurtigt beskidt, og er derfor ikke særlig fikst til sommerens mange aktiviteter. Brug derfor kun hvid på ét item og match med mere slidstærke materialer så som denim og læder (hvis det da ikke bliver for varmt). Vanessa viser hvordan.
Vanessa er kendt for sin bohostil men kan helt klart også være rocket. Boyfriend's, forvaskede toppe, læderjakker og aviators, så er du ready to go.
70s again. Boho er jo som bekendt Vanessa fortrukne stil, og her med skjorter, denim, bootcut bukser, frynser og ruskind er der skruet helt op for stilen!
Til de køligere dage, som den danske sommer jo også byder på, skal den vamsede strik findes frem, gerne i karamel- eller stenfarver. Men looket behøver ikke at blive kedeligt. Et par skinny jeans og hæle og lidt diskrete smykker, og så er man chic igen. Og så duer stilen også til til nye sæson ;)

See's :)


1 kommentar:

  1. Så super god stil!

    Huge hugs www.gittemary.com
    www.youtube.com/Gittemary
    www.facebook.com/ThePictureOfMary

    SvarSlet