lørdag den 3. august 2013

Kate Bosworth Street Style

Hej Blog :)

I har vel luret at der er gået "hver måned-indlæg" i mine street style-indlæg. Well, for sådan er det nemlig åbenbart blevet. Jeg startede i Januar med Miranda Kerr's street style og har siden da lavet et indlæg hver måned med en ny fashionistas stil. Såå denne måneds (tror at vi er i August?) fashionista er altså blevet skuespilleren Kate Bosworth. Med laid back-chicke stil  - og sine karakteristiske to-farvede øjne, er hun et meget eftertragtet modemenneske (bl.a. også gode venner med danske topmodel Helena Christensen (and that's saying something!)), og hendes stil taget i betragtning har jeg valgt hende til at være August's IT-girl her på bloggen. :)
  
Festivalsstil når det er bedst. En masse amerikanske retrofornemmelser med det amerikanske flag, western-referencer, aviators, bare ben og løse lokker. Kate lever drømmen (vores) ud ;)
Denim kan som bekendt både være casual, cool, ladylike, laid back, hip, chic og boho. Gør som Kate og brug det på jakken, skjorten eller bukserne matched med en løs, lys overdel og cool shades.
Kate når hun er allermest lady. Det er bevist at de elegante nudefarver bare går i spænd med kvindekroppen, og hvis man så oven i købet vælger en kjole der både viser arme, ben og skuldre så bliver det næsten ik finere (men hav gerne lige farve i huden, så nudefarverne får lidt at arbejde med, og så man ikke ligner en der lige er stået ud af badet)
En mere casual-chic version af ladygenren, stadig med skørter og lange ben, men denne gang med et sjovt indslag som prints eller wedges. Perfekt til hverdage i sommersolen, hvor man godt vil skabe lidt feriefornemmelser.
Ovenstående tema: Koral-sweaten. Kate viser her 4 forskellige måder at style den dejlige sweater i koral-nuancer, der både er feminin og cool, men mest af alt ultra chic!
Brun behøver altså ikke nødvendigvis at være en pubæ-farve, men kan snildt gå som en flot og stilig jordfarve, der passer godt ind i boho-stilen. Her er Kate very boho i den brændte lerfarve, og mere laid back med nøddebrun.
Til de dage, hvor vejret er - som i dag rent faktisk, og varmen måske udebliver, ifør dig da den varme strik, lyse jeans og støvler, gerne med en sjov farvet detalje. Stadig sommerchic, men uden myrepatter på ben og arme.
Til de sidste sommerdage i ferien skal man pr. selvfølge iføre sig sin bedste Tee og de behageligste shorts, have shades for øjnene og vise sin nu dejligt solbrune kulør. Meeen skulle det nu blive nogle kolde dage (7, 9, 13), så er det da tilladt at iføre sig strik. ;)
- og skal man gøre det The Kate Way, så skal der både være (animal!)prints, pasteller og jordfarver.

 - See's:)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar