søndag den 24. november 2013

Elena Perminova Streetstyle

Hej derude :)

Sidder i skrivende stund og fordøjer ømme muskler, et overtræt hoved og gør status over om jeg nu har alle mine penge, ting og organer med mig, efter en hyggelig bytur i det Københavnske natteliv, ud og fejre min venindes 19års fødselsdag. Alene derfor er min kreativitet på bloggen i dag nok ikke den bedste, så derfor smider jeg bare månedens streetstyle op med den russiske billionair-wife og front row Elena Perminova.

Elenas stil er generelt meget feminin og præget af det elegante damede univers, gerne med 60-70er referencer, men hun kan da også spice things up med rå elementer og påføre sig looks der både siger cool surferchic, barsk sergent og grunget rockchic, altid med et Elenas velkendte feminine twist. Og med det lyse hår, hendes høje slanke figur og velskårne ansigt, har den notoriske skandinaviske skønhed vist fået sig en fæl konkurrent i den russiske societyfrue.

Ay Ay, Sergent! Hun er ikke russisk for ingenting, army-stilen bliver fulgt til punkt og prikke, med krydsbånd, manchetknapper og pelshuer. 
60er glam all over! Elena bærer korte kjoler i pastelfarver eller en klassisk frakke med et bælte i taljen, altid til stiletter for et casual Mad Men-look.
Cool surfer chic og beach bum falder måske lidt ved siden af Elenas vanlige stil, men ser ikke desto mindre virkelig fedt ud til den stilbevidste russer. Denim, patchwork, solbriller og vindblæst hår sætter dagsordenen.
Selvom jeg aldrig nogensinde bliver fortaler for pels (ikke før pelsdyr får de rette forhold, levevilkår og en nådig og human død vel at mærke!), så kan jeg da sagtens gå med til fake fur, og selvom dette næppe er det, så vil jeg da sagtens kopiere stilen og finde nogle flotte fake furs at smide over skuldrene, ligesom Elena.
Vilde prints kan være skræmmende, især fra top til tå, men finder man nogle flotte grafiske elementer der matcher, kan stilen altså blive fed. Og Elena kan jo bære det hele!
Prints kan også komme i mere humoristiske, futuristiske og "skønlitterære" udgaver. Jeg er fx ret vild med Elenas stribede kjole med kvinden på ;P
Blå som blokfarve har vi altid mere eller mindre kendt til, og er noget man ikke så let går galt i byen med. Selvom sort og mørkeblå dog længe har været kendt som en no go, men som Isabel Marant og Elena Perminova denne sæson fortæller os kun er en skrøne ;P
Den gotiske stil er nok lidt for mørk og dyster til at folk tør vove sig ud i den med begge ben, men Elena viser her at det altså ikke er helt umuligt at være dyster vampyrjæger med et twist af feminint tres chic (hvor mærkeligt det så end lyder...)
Beige er det nye sort når det kommer til overtøj eller sko. Elenas favorititem i farven må nok være hendes ofte brugte gladiator sandaletter fra Versace, der er blevet set på hende mere end én gang ;)
Nu vi går koldere tider i møde, er der intet så essentielt som strik, og hvorfor så ikke gå efter en i en varm jordfarve for den rette efterårsstemning, ligesom Elena?
Grunget rockchic, med en masse referencer til de seneste sæsoners fascination af det glammede grunge-univers, med hatte, grove støvler, materiale-mix og lag på lag i blandede farveskallaer. Men det klæder altså Elena godt!
Og så nogle af de lidt mere bizarre outfits. Ja, sådan nogle kender vi alle sammen til ;)
70er glamour er tilbage, og det er både med store hatte, chunky accessories, farverige prints og tøj med vidde i. 
Sort og hvid er en kombi der aldrig kan gå galt, om man så gerne vil se businesswoman, tres chic, dashing eller bare pæn ud. 
Før var det blå, men koral kan altså også et og andet for Elenas glød. Først og fremmest ser farven super pæn ud til brun sommerglød, men til om vinteren går farven også ganske nydeligt til hvid og metaliske detaljer.
At være feminin kan gøres på flere måder, og behøver ikke kun involvere skørter og høje hæle. Man kan også sagtens være dame i bukser og jakke :)
Der findes intet så feminint og elegant som et helt hvidt outfit! Tilsæt metalliske detaljer eller vis lidt hud og looket bliver mere sensuelt. Jeg er i hvert fald helt vild med Elenas lead. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar