lørdag den 7. december 2013

Winter Beauty

Hej Blog :)

Nyder I Lørdagen? Tænk sig at der allerede er gået en uge af December. Kan slet ikke rumme hvor hurtigt tiden går! Men altså, derfor kan man jo godt nyde julen alligevel, og det er stunder som disse, hvor jeg bare læner mig tilbage i sofaen med computeren på skødet, iført hyggebukser og med the ved siden og kigger Pinterest igennem for inspirerende og motiverende billeder. Det er bare så vildt dejligt, og med en 20års fødselsdag der venter i aften, er det nok mest inspiration til looks jeg glugger lige nu.

Det er utroligt så meget det nøgne look har vundet indpas på mig! Men her i de kolde måneder er der altså virkelig noget over det blege og uskyldige, pæne look. Der er seriøst intet mere yndefuldt og graciøst end lys skandinavisk hud og helt platinblondt hår, især når kinderne får den charmende lød efter kulde (Psst... Snyd dig til julens æblekinder ved at bruge en pink blush på æblet af kinden eller måske en pink læbestift, der duppes på, så looket får et friskt pift uden at blive udsat for vind og vejr) Hvorfor dog overhovedet pille ved sådan et look, hvis man er så heldig at være i besidelse af det? Put i stedet en bohemet fletning ind, enten grov eller lille og lad kun ansigtet stråle af god hudpleje og måske lidt mascara, der duppes på vipperne, så det ikke ser alt for planlagt ud. Så er man bare vinterfin, og klar til at træde ud i sneen som en del af hele scenariet. Er man i stedet udstyret med en af de mørkere hårfarver, som mange er, så fortvivl ej (og farv vedgud ikke!), for mørkt hår ser mindst lige så flot ud til. Og hvis man kan gi håret lidt struktur, eventuelt med en saltvandsspray eller noget så simpelt som at lave vær med at rede håret, så bliver looket lidt mere råt og utæmmet, der ser vildt flot ud!
     Et andet look jeg også craver ret meget her i vinter - og som faktisk er en tilbagevendende klassiker - er de velkendte og notoriske røde læber. Et vellidt look til vinterens fester. Looket har dog varieret med hhv. smokey eyes og cateyes, hvilke begge går godt til, men denne gang kan vi igen vende tilbage til grundkomponenterne, og bare lade læberne tale (..) for sig selv. Bare lidt mascara er rigeligt til at gøre det naturlige look mere intenst og sensuelt til aftenbrug. Lad i stedet frisuren glamme lidt mere, med enten bløde krøller a la 40erne eller en pæn 'slik' frisure, for et mere pænt touch.

Fint fehår har aldrig været smukkere! Smid en lille, skæv fletning ind, for at gøre looket lidt mere boho.
Sølvgråt eller brunt hår. Begge farver er lidt mere rockede, men ikke desto mindre super fede, med et utæmmet og ungdommeligt twist, hvis det får lov at få lidt tekstur og sidde lidt ukontrollerbart.En enkel lav hestehale, gerne med lidt naturlige bølger, tilføre noget ungpiget og fint, men hvis man roder op i det og markerer brynene lidt, kommer der også lidt kant. 
Store bløde krøller sat op i en løs frisure er både pænt og tidløst, og ret afslappet. Giv ansigtet lidt highlighter på kindben og overlæben, for at kontrollere lysspillet i dit ansigt.
Blommefarver spiller også rigtig godt ind i nude-looket, enten på læberne eller omkring øjnene. Tilfør gerne lidt shine i form af gloss eller læbepomade på enten læber, kindben eller øjenlåg.

Mettaliske toner passer vildt godt til vinterens fester, men lad det kun være ét sted i ansigtet.
Giv ansigtet form med blommefarver ved at lægge skygge på kindben og omkring øjnene, så looket bliver mere dramatisk.
Helt knaldrøde læber til voluminøse vipper og store bløde 40er-krøllet. Passer super godt til julens fester!

Kan I følge mig? Det ser da ret pænt ud, ikke? :P Jeg er i hvert fald stor fan, og er allerede begyndt at fugte huden ekstra meget, for at få den sunde velplejede lød og mascaren bliver der også drøjet på. Til 20års'en i aften skal læberne være røde og mon ikke jeg kan få smidt en fletning eller en krølle ind i looket et sted? ;)

God weekend og 7. december til jer :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar