lørdag den 1. februar 2014

Another Blog & Give Away-tip

Godaften P/rebs ;)

Det vrimler da også med gode blogs og give-aways alle vegne lige pt, og hvilken måde er bedre at starte februar ud på, end at tippe om endnu en virkelig lækker give-away på en virkelig stylish blog, som kan holde en opdateret på beautyfronten i vinterferien?
Jeg deltager selv (jaa, jeg vil da ogs' ha en bid af kagen!), og jeg kan fuldt ud stå inde for at det er lækre must haves der står på højkant, som bloggeren selv endda har prøvet og anbefaler, hvilket jeg synes er utrolig fedt, så man ikke skal overlade alt til de ret tvivlsomme anbefalinger fra folk, der pr kotume smører tykt på, for at sælge produktet, og lidt det samme er det med sponsorgaver; subjektiviteten og dermed troværdigheden ryger lidt en gang i mellem. Derfor klapper jeg altid begejstret i hænderne, når bloggere selv er ude og investerer og fortæller deres åbne og hudløst ærlige mening om tingene, og evt. selv vælger de ting de med garanti kan stå inde for virker.

Bloggen give awayen kører på hedder forresten www.trendniq.blogspot.dk og er en fashion- og beauty blog med et personligt twist, der opdateres 3 gange om måneden med det seneste nye på beautyfronten af hvad der virker af lækre produkter. Indehaveren af bloggen Emmi Flugt skriver super motiverende og inspirerende om sine erfaringer med de forskellige produkter, og sørger for at formidle og demonstrerer hvad de forskellige produkter kan, og supplerer samtidig med fede, appetitvækkende billeder, hvilket jeg synes er virkelig rart. En subjektiv vurdering af en blogger, der ved hvad hun taler om er altid fedt at have med i baglommen, når man skal ud og investerer i nye produkter, og man ikke vil overlade for meget til customizing. En super blog der formår at inspirere og informere på beautyfronten. :)

Give awayen - bestående af hhv.: "Mybelline New York: Gold Ecstasy or Extase", "Clinique: Superbalm moisturising gloss" i farven 10 grapefrugt, "Clinique: High Impact Mascara" i farven 01 sort, og "Wella Professionals: Care & Style Gift Set" - kan findes Her. Vinderen bliver by the way trukket d. 18. februar, så det er med at være hurtig ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar