søndag den 11. maj 2014

Festiaval inspo - Multival

Hey preps :P

Nåh, så er det sgu ved at være sommer! Afgangselevers læseferie er lige op over og fest(ival)sæsonen bliver inden længe sparket igang. Min bliver personligt sparket igang på fredag, når jeg skal til Kalundborgs egen endagsfestival arrangeret af Mulithuset i samarbejde med gymnasiet. Det er en forholdsvis lille festival, stiftet for bare 3 år siden af nogle studerende på gymnasiet (henled lige opmærksomheden på hvordan Roskilde Festival startede...), men tro mig, for dem der bor her i kommunen og har relativt meget at gøre med ungdomslivet her, ved hvad jeg taler om: Multival (som den jo så smukt er blevet kaldt) er årets festdag for alle unge studerende i Kalundborg og omegn, der bare handler om at møde op i parken ude ved Kalundborg gymnasium, tage en masse sprut, mad og venner med og så bare sidde blandt en masse andre unge og nyde sommerens komme og et at vi er unge og ubekymrede bare liiiidt endnu ;) Det kan med andre ord være en måde for os at fejre skolens afslutning på, for for os, er Multival blevet indbegrebet af skoleafslutning, sommer, samvær med venner, kolde øl, fanden til god musik, fantastisk stemning, hyggelige omgivelser, en fed atmosfære, skønne mennesker, blå himmel, liv og glade dage og en masse gode minder! Det kan simpelthen ik blive mere lokalt og mere elsket af folket! ;) 

- OBS! nu lyder det måske som om at Multival kun er for folk i Kalundborg, men hold da op nej, Multival er en festdag for ALLE og ALLE mennesker i ALLE aldre, etniciteter, uddannelser og interesser er velkomne, såfremt man bare opfører sig ordentligt og bringer god stemning med sig :)

Nedenfor ses Multival-festgarderoben, og i Kalundborg er vi kendte for at være lidt af nogle hippie-hipsters med lidt rocket attitude. Ja, det lyder som en spøjs kombi, men den er intet mindre end perfekt til festival. Prints, tribal og farver møder cool laidback skaterstil med crop tops, (riped) denim og trainers, der alt sammen skal vise lidt solbrun hud, håret skal være rodet hipsterfrisure og hvis man har et par piercinger, en smart tattoo, et par solbriller på næsen og en øl i hånden, så er man cool the Kalundborg way. I hvert fald hvis du spørger mig ;)
Festiaval Outfit Inspiration 1
Klik på collagen for linksIngen kommentarer:

Send en kommentar