lørdag den 30. august 2014

Film der SKAL ses

Hey there ;)

Film-temaet er i den grad et tema, der er blevet forsømt her på bloggen. Ikke så mærkeligt, da det jo egentlig skulle forestille at være en personlig modeblog, men synes lidt at jeg skylder mine rødder som gammel mediefag B-elev, at liste lidt film, som jeg helt klart skal se at få set, både film der allerede har haft premiere, og kommende. - Egentlig også et relevant emne, når man tænker på, hvor meget og hvor stor pris jeg egentlig sætter på god filmmagi. 

Premiere: 10-07-14
- Siden Lars Von Triers 4 timer lange soft porn-film 'Nymphomaniac', synes jeg efterhånden at der har været en opblomstring inden for filmverdenen, med fokus på seksualitet og nuancerede sex scener. 'Ung og Smuk', fortsætter i den boldgade, og tager det meget komplekse emne, seksualitet, op, med et spændende plot, interessant cast og en instruktør to-follow på CVet. Er virkelig ærgerlig over, at jeg ikke fik set den til premieren, så Netflix; få lige fingeren ud, og få den på programmet, tak! Læs mere Her.

Premiere: 14-08-14
- For alle medietosser, er en ny Woddy Allen-film simpelthen essentiel at få set, og 'Magic in the Moonlight', lyder slet ikke til at skuffe. Atter en gang må jeg sende Netflix en bøn om, at være lidt hurtige. Læs mere Her.

Premiere: 21-08-14
- Denne svenske film står lidt som noget ukendt for mig, da jeg først har hørt om den i dag, men med sin lidt specielle historie og tilsyndeladende flotte og meget nordiske tilgang rent mediemæssigt, er det nok en film, jeg gerne ville se, en regnfuld søndag eftermiddag. Og så elsker jeg hvis film, kan efterlade lidt stof til eftertanke ;) Læs mere Her.

Premiere: 28-08-14
- Siden jeg så den første 'Sin City' film i mediefag, har jeg helt fordybet mig i universet, og nu - næsten 10 år senere - hvor 2'eren kommer, sidder jeg allerede klar til at se den. Filmen er dog MEGET kontroversiel og grænser måske ligefrem til det excentriske, med sit meget kontrastfulde sort-hvide univers, hvor kun få farver bliver understreget, men tro mig; for analyse-freaks, er det ren guf! Og så har jeg btw en svaghed for action. Win! ;) Læs mere Her.

Premiere: 04-09-14
- 'Boyhood' skulle efter sigende være den første af sin slags, til at følge skuespilleren helt tæt på og bare portrættere hans liv fra barn til voksen. Intet andet. Personligt er det lidt et sats, da tre timer kun omhandlende en persons rejse fra barn til mand i realistisk målestok, måske godt kan virke lidt tungt. Men nu er det jo en spillefilm og ikke en dokumentar, så selvfølgelig vil der også være drama og spænding i, og så bliver det interessant at se en film, hvor skuespilleren for en gangs skyld er den samme, i alle aldre. Læs mere Her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar